Blije gezichten op De Blauwe Reiger

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Blije gezichten op De Blauwe Reiger.

Zondagochtend 7 oktober was de jeugd bij De Blauwe Reiger de grote winnaar. Een stralende en zonnige dag met heel veel tennis bezorgde iedereen een glimlach. Er werd door bijna 30 kinderen volop genoten van een geweldige tennis-clinic. Naast al dat tennis, waren er veel andere activiteiten voor de jeugdige bezoekers. Het springkussen werd constant gebruikt. Bij de teken en knutseltafel werden de prachtigste kunstwerken gemaakt. Tafeltennis en sjoelbakken bezorgde de iets oudere jeugd extra afleiding.

Daarnaast waren er nog bijna 40 kinderen op De Blauwe Reiger die oranje-jeugdcompetitie kwamen spelen. De twee thuisspelende teams van de Blauwe Reiger waren in opperbeste stemming. Onze trouwe sponsor (EPST) had de kinderen een tennis-outfit met het nieuwe Blauwe Reiger logo geschonken. Ze zagen er prachtig uit.

Zo liep alles lekker door elkaar rond op de Blauwe Reiger. Tel daar alle ouders, opa’s, oma’s, kleine broertjes en zusjes bij op en je begrijpt dat het een gezellige bedoeling was.

Deze mooie dag werd rond 12.00 uur gezamenlijk afgesloten met heerlijk broodje hotdog en glaasje limonade. Een grote pluim voor alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt.

Share.