Corona Update: Dubbelen en trainen met 4 personen per baan mag weer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het kabinet heeft maandagavond aangekondigd dat de huidige maatregelen in de strijd tegen het coronavirus van kracht blijven, maar dat enkele kleine aanpassingen mogelijk zijn. Vanaf 16 maart mogen volwassenen van 27 jaar en ouder buiten op sportaccommodaties met maximaal 4 mensen sporten. Tennis met vier personen op een baan is dus weer toegestaan. Voorwaarde is wel dat spelers van 27 jaar en ouder 1.5 meter afstand van elkaar houden.

Gewijzigde maatregelen vanaf 16 maart

  • Volwassenen vanaf 27 jaar mogen tennissen met maximaal vier personen, alleen buiten. Zij houden 1.5 meter afstand. Dubbelen mag dus, bij voorkeur in twee vaste koppels van twee personen; houd altijd 1.5 meter afstand tot het andere koppel en je medespeler. Wedstrijden zijn nog niet toegestaan, dus geen interne competities;
  • Voor trainingen met volwassenen vanaf 27 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 4 personen per baan op 1.5 meter afstand, dit is exclusief trainer. Alleen buiten.

Lees het volledige bericht met alle huidige maatregelen voor volwassenen en voor de jeugd en jongvolwassenen tot en met 26 jaar in de Corona Update van de KNLTB.

Share.