Nieuwe pachters!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Wij zijn zeer verheugd te kunnen melden dat het gelukt is nieuwe pachters te vinden. Marloes Boot en Cindy Vermij kunnen niet wachten om ons gezellige clubhuis te gaan runnen. Hieronder stellen ze zichzelf aan iedereen voor:

“Na een aantal jaren dromen over het runnen van de kantine van de leukste tennisclub van Maarssen, kwam ineens onverwachts de kans om het ook echt te gaan doen. Deze kans willen we met beide handen gaan aangrijpen.

Voor de mensen die ons nog niet kennen, wij zijn Marloes Boot en Cindy Vermij. Inmiddels is Marloes al 35 jaar spelend lid bij de club. Cindy komt ook al 26 jaar op de club, omdat we al jaren vriendinnen zijn, maar sinds een jaar of 10 tennist ze ook.

Sinds de middelbare school zijn we al vriendinnen, en in de loop der jaren is er dan ook een hoop veranderd. We hebben beiden een gezin met kinderen. Ze staan allemaal volledig achter onze beslissing en vinden het hartstikke leuk. Jullie zullen ze dan ook regelmatig gaan zien op ons tennispark.”

Voor ons beiden is dit een grote uitdaging waar we enorm veel zin in hebben. Op dit moment zijn we druk bezig om zo snel mogelijk open te gaan. Een precieze datum is nog niet te noemen, maar we zullen jullie op de hoogte houden via de nieuwsbrief en sociale media.

We hopen jullie allemaal snel te zien bij Tenniscafé Baan 11.”

Share.