Nieuwsbrief en ophalen kleding vrijdag 5 april vanaf 18:00

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nieuwsbrief 4 april 2019

 Beste leden,

 Start seizoen/begin competitie

Het is weer april en zoals ieder jaar gaat dan ons tennisseizoen per 1 april officieel van start. Ook de KNLTB-voorjaarscompetitie start in deze maand en wel op zaterdag 6 april aanstaande. Aansluitend starten ook de competities op zondagochtend, dinsdagochtend, woensdagavond, donderdagochtend en vrijdagavond. Als gevolg hiervan zal de baanbeschikbaarheid gedurende 7 weken op de zaterdag beperkt zijn gezien het groot aantal teams dat op die dag speelt. Het betreft de zaterdagen  6 april, 13 april, 20 april, 11 mei , 18 mei , 25 mei en 1 juni.

Op bijlage (Kalender) is te zien op welke dagen er competitie wordt gespeeld en door welke teams. Op de website is het spelersoverzicht en het wedstrijdprogramma te vinden onder Competitie.

Wij hopen natuurlijk dat jullie onze teams komen aanmoedigen. Wij zijn trots op al onze competitiespelers en elke wedstrijd is natuurlijk een bezoekje waard. We hebben dit jaar echter ook een paar teams – op zaterdag  in het bijzonder – waarvan wij in ieder geval hoogstaand tennis mogen verwachten. Wat denken jullie van Heren 1 hoofdklasse (captain Maarten Stekelenburg) en Senioren 17+ gemengd team 1, topklasse (captain Rene de Haan). Dus voor die mensen die de weg naar ons park tijdens de competitie niet gewoon zijn te maken een oproep : “Kom eens kijken , oordeel zelf en geniet van een fijne dag”. De beste stuurlui staan immers aan wal…

Activiteitenkalender

Naast het spelen van competitie is er – zoals jullie van ons gewend zijn – ook aandacht voor onze recreanten. Naast de toss iedere dinsdagavond vanaf 19.00 uur en op donderdagochtend vanaf 9.00 uur organiseren wij met onze vrijwilligers ook een aantal interne dagtoernooitjes. Wij hebben een (voorlopige) activiteitenkalender gemaakt, waarbij (nog) niet alle activiteiten van een datum zijn voorzien. De vermelde activiteiten willen wij in ieder geval ook dit jaar weer organiseren. Hetgeen niet betekent, dat er geen ruimte is voor andere activiteiten. Wij staan open voor ideeën en roepen een ieder op om zich aan te melden om ons te helpen. Dus heb je een idee en/of wil je ons team versterken,  mail dan naar tennis@blauwereiger.nl.

Kleding

Wij hebben van TennisDirect vernomen, dat de kleding uiterlijk donderdag 4 april bezorgd zal worden. Het is onze bedoeling de kleding vrijdagavond 5 april vanaf 18.00 uur per pakket voor jullie klaar te hebben liggen in ons clubhuis. De kleding kan dus vanaf dat moment  worden opgehaald. Eerder bleek helaas niet mogelijk ondanks de gemaakte afspraken.

Door een probleem met de leverancier Adidas kan slechts 90% van de kleding deze week worden uitgedeeld. De herenjacks maat L komen helaas later binnen. Wij vragen jullie om de website in de gaten te houden met betrekking tot het ophalen van de kleding. Het is kort dag en we willen graag iedereen tijdig informeren, mocht er een kink in de kabel komen.

Actie “Maak kennis met tennis!”

Vorige week hebben de deelnemers aan de clinic die gestart is in maart, hun laatste les gehad. Het blijkt dat dit een erg leuke en laagdrempelige manier is om kennis te maken met de tennissport.Van de 9 senioren hebben wij 7 deelnemers als lid mogen verwelkomen. Bij de junioren zijn dat er van de 6 deelnemertjes 4 geworden. Wij zullen contact houden met onze nieuwe leden en wensen hun veel tennisplezier.

Gezien het succes van deze actie zullen we een vervolg gaan geven aan deze manier van ledenwerving.

 De Clubapp
 (voor android en i-phone; helaas niet voor Windows telefoon)

Alle leden krijgen binnenkort de uitnodiging om de clubapp te downloaden. Hiervoor krijg je een toegangscode en moet je zelf een wachtwoord aanmaken. Op de app vind je ook de KNLTB-app, de ledenlijst, het laatste nieuws en de verenigingsagenda.

Er zijn wel enkele belangrijke aandachtspunten.

Als je de clubapp gaat gebruiken, zijn op de ledenlijst behalve je naam ook je adres, telefoonnummer, e-mail, foto en leeftijd zichtbaar. Als je dat niet wilt, dan moet je vooraf een mail sturen aan info@blauwereiger.nl, welke gegevens je afgeschermd wilt hebben. Laat wel minstens je telefoonnummer of e-mailadres staan, als je bereikbaar wilt zijn voor andere leden (voor bijv. een uitnodiging om te spelen etc.).

Ook als er meerdere gezinsleden gebruik maken van hetzelfde mailadres, worden bij het openen van de app alle gezinsleden zichtbaar op de ledenlijst. Dus ook aangeven wat er voor hen moet worden afgeschermd.

Ledenpassen en contributie

Op de captainsavond/labelavond van 27 maart zijn lang niet alle pasjes opgehaald. Voor alle leden die de contributie hebben betaald, liggen de pasjes klaar achter de bar van ons clubhuis.

Van de nieuwe leden en leden die nog een foto moeten inleveren komen de pasjes later.
Heb je vragen, meld het dan bij info@blauwereiger.nl.

Bijlage:

Activiteitenkalender (versie 3 april 2019) Met ook het schema competitie speeldata

Share.