Pietentennis Zondagmiddag 2 december

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pietentennis,

Tennisvereniging De Blauwe Reiger organiseert dit jaar op de vereniging een pietenmiddag voor alle kleine hulp-pietjes (resp. 4 t/m 10 jaar) iedereen wordt verwacht om 12:00 uur en kunnen weer opgehaald worden vanaf 13:30.

Het is dit jaar voor het eerst dat Sinterklaas zijn tennispieten naar Maarssen stuurt. Zij hebben dan ook een belangrijke taak meegekregen: Hoe tennissen de kinderen bij tennisvereniging De Blauwe Reiger? En klopt het dat je beter gaat tennissen met een buik vol pepernoten?

Neem dus vooral je tennisracket mee en beleef een middag vol met plezier, tennis en misschien wel wat extra’s. Vriendjes en/of vriendinnetjes meenemen deze middag? Dat kan uiteraard. Je hoeft géén lid te zijn om te mogen deelnemen aan deze leuke pietenmiddag!

Informatie voor ouders / verzorgers:
Houdt er rekening mee dat een aanmelding van ‘ieder’ kind verplicht is. Dit om teleurstellingen te voorkomen en te vernemen wie er aanwezig zijn. Verkleed aanwezig zijn als ‘hulp-piet’ is uiteraard wel erg leuk maar niets is verplicht.

Kosten per aangemeld kind bedragen slechts €2,50. De middag eindigt met een broodje en het uitzwaaien van de pieten. Telefonisch aanmelden kan bij Lorena of Rene. (tennisleraren bij tennisvereniging De Blauwe Reiger)

Telefoonnummer Lorena: 06- 28 65 16 94
Telefoonnummer Rene: 06 – 12 44 35 05

Share.