Prachtige kleding van ADIDAS, graag uiterlijk bestellen voor 11 maart ivm het op tijd leveren van de kleding voor de start van de competitie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Beste leden,

In samenwerking met Tennisdirect hebben we een prachtig kledingpakket samengesteld van het merk Adidas. Deze keuze is gebaseerd op de goede kwaliteit en de zeer fijne stof. Dit jaar is er namens de tenniscommissie ingezet op herkenbare kleding. Door het gebruik van het clublogo op alle bovenstukken kunnen wij dit versterken en hopen wij dat het dit met veel spelplezier gedragen word! We hopen natuurlijk zeer dat iedereen de kleding gaat bestellen en dit gaat dragen. Zo hebben we geprobeerd om met iedereen rekening te houden met verschillende producten, maar wel van één dezelfde collectie. Graag horen wij ook wat jullie van kleding vinden en of het bevalt tijdens het spelen.

In samenspraak met Tennisdirect hebben we er alles aan gedaan om voldoende voorraad te hebben om alles tijdig te kunnen leveren. Maar bij late bestellingen kan het toch voorkomen dat het product niet meer voor de start van de competitie geleverd word. Wij vragen dan ook om zo snel mogelijk de kleding te bestellen zodat wij dit in één keer kunnen bestellen en we zeker weten dat het op tijd in huis is. Zo hopen we ook teleurstellingen te voorkomen.

De Kleding bekijken, passen en ophalen
Je kunt de kleding bekijken en shirtjes kunnen gepast worden in ons clubhuis op de door ons gekozen momenten. Houd onze website of Facebook in de gaten voor wanneer dit plaats gaat vinden!

Download Kleding voorstel_Adidas_2019 het PDF document om de kleding digitaal te bekijken. Als je kleding binnen is ontvang je een email of telefoontje van ons. Je kunt je aankoop dan ophalen bij het clubhuis van de Blauwe Reiger.

Download bestelformulier – Blauwe Reiger 2019 en speel binnenkort ook in BlauweReiger-Clubkleding!

Als je vragen hebt over deze actie en bericht kun je contact opnemen met de Tenniscommissie via tennis@blauwereiger.nl 
Bestellijst mailen naar: secretaris@blauwereiger.nl

Het Totale bedrag direct overmaken op: NL78 RABO 0304 6731 29 onder vermelding van je Naam en Telefoonnummer.

Share.