Rabo Clubsupport en Grote Clubactie

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rabo Clubsupport

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?

De opbrengsten gebruiken wij voor ondersteuning van activiteiten voor het jeugdtennis en voor onze vrijwilligers. Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport: Stem nu op jouw favoriete club.

Elk jaar heeft de Rabobank een actie om lokale verenigingen en clubs te ondersteunen. Met Rabo ClubSupport bieden zij kennis, hun netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst.

Help jij jouw club haar doel te behalen?  Als je lid bent van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt.

TV De Blauwe Reiger wil de opbrengst gebruiken voor ondersteuning van activiteiten voor het jeugdtennis en voor onze vrijwilligers.

Als je nog geen lid bent van de Rabobank, maar wel een rekening hebt bij de Rabobank, word dan alsnog snel lid (gratis), zodat je ook je stem kan uitbrengen. Stemmen kan tussen 5 en 25 oktober in de Rabo App of op http://rabobank.nl/clubsupport. 


Grote Clubactie

TV De Blauwe Reiger doet ook mee aan de Grote Clubactie. Help ons om € 1000,– op te halen voor jeugdactiviteiten tennis en clinics. Door loten te kopen maak je kans op mooie prijzen.

Direct loten kopen: https://lot.clubactie.nl/lot/tv-de-blauwe-reiger/408628

Om de opbrengst van de Grote Clubactie een boost te geven, kun je ook Superloten inzetten. Eén Superlot staat gelijk aan 50 Grote Clubactie-loten en heeft dus een waarde van € 150,-. Hiervan gaat ook 80% (=€ 120,-) direct naar onze club.

Superloten worden voornamelijk verkocht aan sponsoren, maar ook aan seniorenteams. Zo draagt iedereen zijn/haar steentje bij aan onze vereniging.

Share.