Tennislessen CTO en vertek Rene de Haan

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Beste leerlingen,

Nogmaals dank voor jullie inschrijving voor de tennislessen in het najaar/winter 2019.  De lessen gaan in de week van maandag 14 oktober van start.  We zijn op dit moment nog volop bezig met het inplannen van alle lessen. U ontvangt uiterlijk  7 oktober  per mail uw trainingsinformatie. Het winterseizoen bestaat uit 16 lesweken waarbij we een garantie van 13 lesweken geven. Om via CTO bij TV de Blauwe Reiger te kunnen trainen is een lidmaatschap verplicht. Mocht u dit nog niet geregeld hebben, doe dit dan voor aanvang van de 1e les via https://blauwereiger.nl/over-blauwe-reiger/lidmaatschap-en-contributie/

Afscheid Rene:
Helaas gaat Rene de Haan ons verlaten. Hij gaat dit jaar afstuderen en stage lopen bij Bogstra&Kempers voor zijn B licentie. We bedanken Rene voor zijn inzet en betrokkenheid en wensen hem veel succes met afstuderen!

Trainers najaar 2019:
De lessen van Rene zullen door al bekende CTO trainers worden opgevangen. Lorena zal extra jeugdlessen gaan verzorgen. Jeroen Wichers zal een aantal seniorenlessen gaan geven.

We hebben er zin in en zien jullie graag in de week van 14 oktober.

Met vriendelijke groet,

Bestuur TV de Blauwe Reiger en Challenge Tennis Organisatie
info@ctotennis.nl

Share.