Vind een tennismaatje via de ClubApp Bliksem

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ken je dat? Je wilt graag tennissen, maar je kent nog niemand of iedereen is druk. Dan is er goed nieuws. De ClubApp biedt een simpele manier om een maatje te zoeken: De BLIKSEM! Als je de ClubApp opent zie je rechtsonder een bliksem-icoontje. Klik daar op en ga naar ‘zoek een maatje’.

Nu zie je eerst het beschikbaarheidsscherm (zo niet dan klik je op het tandwiel rechtsboven). Selecteer hier de dagdelen en het type tennis waarvoor jij beschikbaar bent. Mensen die dan een maatje zoeken – bijvoorbeeld op dinsdagmiddag – krijgen dan jouw naam te zien als je dan beschikbaar bent. Zorg ervoor dat jouw mobiele nummer zichtbaar is in jouw ClubApp-profiel. Dan kunnen andere leden makkelijk contact met je opnemen.

Lijkt het jou leuk om op deze manier meer tennismaatjes te vinden? Ga dan als de bliksem naar de BLIKSEM in de ClubApp en vul je beschikbaarheid in. Het zoeken naar een maatje spreekt voor zich. Lukt het niet? Vraag mij gerust om uitleg.

Er zijn nu nog beperkt tennismaatjes beschikbaar. Maar als jij en iedereen zijn beschikbaarheid doorgeeft, dan hebben de Blauwe Reigers er straks een leuke nieuwe mogelijkheid bij om gemakkelijk tennismaatjes te vinden.

Heb je zelf ook ideeën hoe leden elkaar makkelijker kunnen vinden? Of kun je hier als (nieuw) lid hulp bij gebruiken? Laat het me weten. App of bel me op 06-14199136 of mail naar guidobik@gmail.com.

Met vriendelijke groet,

Guido Bik – Ledenwerving & -behoud

Share.