Clubkampioenschappen 2021

De clubkampioenschappen zijn dit jaar van maandag 6 tot en met zondag 12 september. Schrijf je nu in via toernooi.nl: https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=92909F97-310A-4B3A-8A53-DA7D3338531B. Inschrijven kan tot 2 september.

Inschrijving en indeling is op basis van je huidige speelsterkte. Deelname is voor alle leden, van jong tot oud en van beginner tot gevorderde. Voor elk niveau is er een categorie. De jeugdleden spelen tegen elkaar in hun eigen categorie/kleuren Geel, Groen, Rood en Oranje.  Ben je recent lid geworden en speel je liever geen single en/of heb je geen dubbelpartner, maar wil je wel meedoen? Geef je gewoon op en geef dit aan. Wij kijken dan of we een   “tennismatch” kunnen maken. Dit evenement is een goede manier om andere leden te leren kennen!

Natuurlijk zijn er niet alleen tenniswedstrijden te spelen in deze week. Elke dag staan Cindy en Marloes klaar in onze gezellige kantine “ Baan 11″ met drankjes en hapjes. Kom ook eens kijken naar een wedstrijd van een ander of schrijf je in voor het darttoernooi op vrijdag 10 september. Zaterdag 11 september organiseren we weer onze traditionele club BBQ. Opgeven voor het darten en de BBQ kan bij de wedstrijdleiding die iedere avond aanwezig is. Beide evenementen zijn voor iedereen toegankelijk, ook als je niet deelneemt aan het toernooi en/of geen lid bent. Iedereen is van harte welkom!

Voor degenen die nog niet bekend zijn met toernooi.nl: Toegang via toernooi.nl kan alleen met een account. Je maakt eerst eenmalig een account aan waarbij je jouw lidmaatschapsnummer nodig hebt.  Daarna kun je het evenement opzoeken en inschrijven of je gebruikt de link: https://bit.ly/3wM2UvP. Je account kun je ook gebruiken voor deelname aan ons open eigen toernooi en open toernooien van andere verenigingen. Heb je hier vragen over hulp bij nodig? Mail dan naar tennis@blauwereiger.nl of vraag het aan je trainer, een ander lid of onze pachters.

Dus geef je nu op, reserveer de data en zet ze in je agenda.

Fijne vakantie en tot ziens bij de Clubkampioenschappen!

Hartelijke groeten,