Feestavond & BBQ

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”primary-widget-area”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

Wij zorgen voor de locatie, het eten en muziek, dan zorg jij voor de sfeer!

Op zaterdag 13 september nodigt de commissie van de clubkampioenschappen de leden van tennisvereniging De Blauwe Reiger iedereen uit voor een gezellige avond. En niet zo maar een gezellige avond, maar graag doen we daar als commissie nog een schepje bovenop!

Waarom? Omdat de commissie trots is op haar leden.

Wij waarderen het dat de leden elk jaar:

– in grote getalen inschrijven voor de clubkampioenschappen;
– volop loten kopen voor de SUPER loterij waardoor organiseren van extra activiteiten mogelijk is;
– even enthousiast en bereidwillig zijn om te helpen;

Ook dit jaar bieden we de leden van TV De Blauwe Reiger tegen een kleine vergoeding van € 5,- een gezellige BBQ feestavond aan.

Wat kunt u verwachten?

De BBQ crew verwelkomt je op zaterdagavond vanaf 18.00 uur op het terras van De Blauwe Reiger. De inwendige mens wordt verwend met salades, verschillende soorten vlees, sausjes en brood. Vanaf 18.30 uur zal onze eigen TOP huiszanger JEFFREY TANIS het feest openen. Na de BBQ kunnen de voetjes van de vloer want THE BEATBROTHERS, de Drive-in-Show met stijl, maken er een vette disconight van waarbij ook de Kerstliedjes niet zullen ontbreken. Als klap op de vuurpijl komt QUINCY, bekend van de titelsong ‘Big Brother’ en het nummer Verlangen, de avond afsluiten.

Uiteraard willen we wel graag van te voren weten of je komt. Heb je je nog niet bij je inschrijving aangemeld? Aanmelden kan tot en met woensdag 10 september bij de commissieleden. Kosten zijn € 5,-.

De commissie hoopt op een enorme opkomst! Het beloofd een super leuke en gezellige avond te worden!

Tot zaterdag 13 september om 18.00 uur op het terras van TV De Blauwe Reiger!

[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”4112″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_single_image image=”4111″ border_color=”grey” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]