Jeugd

Club voor iedereen:

De Blauwe Reiger wil graag weer een echte tennisvereniging voor de jeugd zijn. Wij vinden het belangrijk dat de jeugd komt tennissen. Wij gaan ons daarvoor inzetten. Wij kunnen het natuurlijk niet alleen. Wij kunnen de hulp van ouders en andere mensen goed gebruiken. Samen kunnen we echt iets voor de jeugd betekenen.

Competitie:
De jeugd kan competitie spelen bij de Blauwe Reiger. Er wordt zowel in het voorjaar (7x in maart en april) als in het najaar gespeeld. (5x in september en oktober) Op dit moment hebben we twee teams in de Oranje jeugdcompetitie.

WorldTour jeugdcompetitie:
Rood: Voor de jeugd vanaf 6 jaar t/m 9 jaar (halve baan)
Oranje: Voor de jeugd vanaf 8 jaar t/m 11 jaar (driekwart baan)
Groen: Voor de jeugd vanaf 10 jaar t/m 12  jaar (hele baan)

TennisClinic:
In het voorjaar en najaar willen we een Tennisclinic geven voor de jeugd. Hier mag alle jeugd aan meedoen. Ook vriendjes en vriendinnetjes mogen meekomen. Het maakt niet uit of je al kan tennissen of dat het jou eerste keer op de baan wordt. Naast de baan is ook van alles te doen. De laatste editie was een groot succes.

Clubkampioenschappen:
Voor de jeugd zijn er alternatieve clubkampioenschappen. In het finaleweekend van de reguliere clubkampioenschappen organiseert Tennisschool Utrecht een dagtoernooi. De kinderen spelen een aantal partijen tegen kinderen van dezelfde sterkte.

Contact:
Vragen? Suggesties? Neem contact met ons via: jeugd@blauwereiger.nl of worldtourblr@gmail.com