Kinder activiteiten

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”primary-widget-area”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Op zondag 7 september 2014 organiseert Tennisvereniging de Blauwe Reiger van 10.00 – 13.00 uur Mini Tennis voor kinderen van 5 tot en met 10 jaar. Iedereen (dus ook als je geen lid bent van De Blauwe Reiger) is welkom en mag gratis mee doen.
Vanaf 10.00 uur start het programma. De kinderen krijgen onder begeleiding van een professional de technieken uitgelegd waarna ze vervolgens het spelletje in de praktijk mogen gaan uitvoeren. Uiteraard slaan we de warming up niet over om blessures te voorkomen.
Na de actieve inspanning is er voor alle kinderen een patatje met iets te drinken. Deze versnaperingen worden aangeboden door Tennisvereniging de Blauwe Reiger. We gaan er niet vanuit, maar bij regen gaan we actieve en gekke spellen doen.
Dus ben jij tussen de 5-10 jaar, ben je sportief en hou je van gezelligheid en wil je weten of dat jij tennistalenten hebt, dan is deze uitnodiging voor jou!
Tot zondag 7 september 10.00 uur bij Tennisvereniging de Blauwe Reiger, Reigerskamp 232 in Maarssen
Aanmelden bij Marielle Schwarze of Marloes Boot via mini@blauwereiger.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]