Vrienden van De Blauwe Reiger

Beste leden en niet leden,

Namens de sponsorcommissie (Ortwin en Marco) willen wij jullie hierbij op de hoogte houden inzake het sponsorship onder de naam “Vrienden van De Blauwe Reiger”

Voor een donatie van slechts € 25,- per jaar kun je je al vriend of vriendin van De Blauwe Reiger noemen. Je kunt dit doen als bedrijf, competitieteam of als individu. De vrienden (namen) komen te staan op een mooi bord in de entree van het clubgebouw. Op deze manier komt je naam naar voren en geef je support aan de vereniging om deze nog gezelliger te maken. Met het geld willen wij namelijk extra dingen gaan aanschaffen als aankleding voor het park en accommodatie. Gewoon even e.e.a vernieuwen en opknappen. Voor meer informatie of indien je al meteen vriend van De Blauwe Reiger wilt worden, kun je contact opnemen met de sponsorcommissie (email: commercieel@blauwereiger.nl).

Afgelopen jaar is het volgende aangeschaft van de bijdrage:

Lounge banken binnen en buiten
Barstoelen buiten
TV in de kantine
Tennistafel in de kantine
Verlichting op het terras

Neem ook even de tijd om eens te kijken op de website wie onze sponsors momenteel zijn. Zij zijn zeer belangrijk voor de vereniging en wellicht leuk om te weten welke bedrijven actief zijn binnen onze vereniging.

Een heel fijn en sportief tennisseizoen gewenst!!

Namens de sponsorcommissie,

Ortwin en Marco
email: commercieel@blauwereiger.nl