Voorjaarscompetitie 2022

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Het is bijna zover: de voorjaarscompetitie gaat weer van start! De indeling vind je op de site van mijnknltb.toernooi.nl.

De competitie loopt dit jaar van 1 april tot 17 juni. De vrijdagavondcompetitie begint op 1 april. Speel je op zaterdag of zondag competitie, dan start je een week later, op 9 of 10 april.

In dit bericht meer informatie over de captainsavond, de kosten en aanvullende details over de gang van zaken. Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met een van de VCL’s: Niek Renses, Diane Klerks en Elly Vianen.

Captainsavond
Donderdag 24 maart van 19.30 – 21.00 uur is het captainsavond. De captains kunnen op deze avond de ballen ophalen en de machtiging voor de competitiebijdrage tekenen.

Op de site van mijnknltb.toernooi.nl zie je wie de captain is per competitieteam.

Kosten competitie
In verband met de stijgende prijzen van KNLTB-bijdrage en de ballen, is de competitiebijdrage met 10 euro verhoogd. Dit betekent dat de kosten per team zijn:
– € 140 als je 6 partijen speelt
– € 120 als je 4 of 5 partijen speelt

Vrijdagavondcompetitie
Als je op vrijdagavond competitie speelt, speel je om de week. Je speelt in totaal 5 week. De ene week spelen de GD-teams, de andere week de HD- en DD-teams. Kijk dus goed naar de verschillende speeldata wanneer je aan de beurt bent.

Invallers
Heb je een invaller nodig, probeer dan eerst zelf iemand te vinden. Lukt dit niet bel dan Niek of Elly. Zij hebben een invallerslijst.

Aanvangstijd wijzigen
Willen jullie of de tegenstander op een andere tijd beginnen, overleg dat altijd met Niek of Elly. Het is, in verband met de baanbeschikbaarheid en -verdeling niet mogelijk dit onderling met elkaar te regelen.

Vrij spelen tijdens de competitie
Vrij spelen op competitiedagen is soms mogelijk. Kijk hiervoor op de Clubapp wat de mogelijkheden zijn.

Wij wensen jullie een fijne en sportieve competitie!

VCL Niek, Diane en Elly

Share.