Wedstrijd schema, uitslagen en standen

Teamkalender

Wil je weten wanneer en tegen wie jouw competitieteam moet spelen? Bekijk de indeling van de competitie op MijnKNLTB.nl.

De site is overzichtelijk en eenvoudig en werkt prettig op desktop, tablet én mobiel. Mocht je jouw indeling niet kunnen vinden, raadpleeg dan het stappenplan Wedstrijdprogramma Competitie. Vanaf nu kun je op MijnKNLTB.nl ook de aanvangstijden voor de verschillende speeldagen terug vinden.

Uitslagen & standen (Directe link)

Tijdens de periodes van competitie wil je graag zien hoe je er als team voor staat: ben je in de race om kampioen te worden? Moet je hard strijden om niet te degraderen? Of ben je nieuwsgierig naar hoe de andere teams in jouw poule het doen?

Voor de actuele uitslagen en standen van de KNLTB competities kan je terecht op:

https://mijnknltb.toernooi.nl/league/C5DEDAA6-4708-459D-B7B4-99C7E803D511/club/1032/Index/teams

1. MijnKNLTB
Voor het meest actuele wedstrijdprogramma en de uitslagen en standen van de Voorjaarscompetitie altijd terecht in MijnKNLTB. Deze nieuwe website is onderdeel van de ambitie van de KNLTB om één grote tennis community te creëren dat voorziet in alle wensen van clubs en spelers én klaar is voor de toekomst. Zo kunnen we jou nog beter bedienen! De website is overzichtelijk, eenvoudig, altijd up-to-date en volledig mobile responsive, wat betekent dat de website makkelijk te bezoeken is vanaf een mobiel apparaat. Lukt het je toch niet om jouw wedstrijdprogramma van de competitie te vinden? Raadpleeg dan het stappenplan Wedstrijdprogramma Competitie. Wanneer een speler de gegevens van de vereniging of aanvoerder van de tegenstanders wil inzien moet er eerst een account aangemaakt worden. Dit gaat heel eenvoudig via het stappenplan Account registreren.

Leuk voor jezelf, maar ook voor de rest van de club of familie en vrienden die willen bijhouden hoe jij en je team het doen in de competitie.